PARTICULIER

Sinds 1953 is Electro Craeghs Janssen uw specialist voor alles wat met het ontwerp en de aansluiting van elektrische installaties te maken heeft. Wij bieden niet alleen materiaal en advies aan professionals en doe-het-zelvers, maar realiseren met onze eigen buitendienst ook tal van grote en kleine projecten. Bij ons vindt u gegarandeerd het materiaal dat u zoekt en uiteraard krijgt elke klant uitgebreid advies op maat

 

Plant u een nieuwbouw of renovatie?

Bij een renovatie maken wij een afspraak en komen wij een opname doen (bezoek aan huis) om te kijken welke werken uitgevoerd moeten worden. De volgende stap is dan een offerte opmaken. Bij goedkeuring van deze offerte wordt deze op plan uitgewerkt (elektrisch én lichtplannen) en zal dit samen besproken met de klant om eventuele aanpassingen door te voeren. Tijdens deze meeting zal ook de afwerking besproken worden (type lampen, afwerking van het schakelmateriaal en stopcontacten).

Bij een nieuwbouw maken we een offerte aan de hand van het plan van de woning. Hierbij voorzien wij een standaard installatie, indien de klant wenst voor pre-domotica of domotica kan deze deze gemakkelijk toegevoegd worden aan de offerte. Aansluitend worden de elektrische en lichtplannen opgemaakt.

Van het moment dat de offerte én elektrisch plan goedgekeurd zijn gaan wij over tot uitvoering van de werken. 

Elektrische borden worden door ons op maat van de installatie van de woning gemaakt en bij u geplaatst.

(Dit behoort bij de basis offerte)