top of page

Doe-het-zelvers

In onze elektrozaak bieden wij zowel professionals als doe-het-zelvers een totaalservice van ontwerp tot gebruiksklare elektrische installaties, verlichting, alarmsystemen, parlofonie en videofonie, brand- en rookdetectors …

 

Wij stellen voor u een plan op en maken u graag wegwijs in de verschillende soorten modellen en materialenzodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Verder op deze website kunt u bovendien de andere voordelen ontdekken die doe-het-zelvers bij ons genieten!

 

Uiteraard zit het ontwerpen, kableren en aansluiten van uw zekeringkast in onze totaalservice vervat. Neemt u zelf de elektriciteitswerken van uw woning voor uw rekening? Wij bieden doe-het-zelvers nog een extra service en zorgen gratis voor de kablering van uw zekeringkast indien u uw materiaal bij ons aankoopt. U hoeft deze dan alleen nog in uw woning aan te sluiten! 

Bovendien kunnen wij ook al het materiaal dat u achteraf op overschot hebt (kabels, stopcontacten …) en dat niet gebruikt werd, weer terugnemen indien u dat wenst!

Particuliere & Industriële

Privéwoningen, appartementen, industrie, winkels, banken, overheidsgebouwen zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze expertise en professionele aanpak een beroep doen!

Wij plaatsen zowel traditionele standaardinstallaties als domotica, netwerken en zelfs centrale stofzuig-installaties. Het hoort allemaal bij ons vakgebied!

Ook voor het uitdenken van een aangepast lichtplan voor uw winkel, school, fabriek … bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van een grondige studie bepalen wij voor u de ideale hoeveelheid en soort verlichting voor de activiteiten die in de ruimte plaatsvinden.

 installaties

Merken-09.jpg
Merken-12.jpg
Merken-11.jpg
Merken-08.jpg
Merken-27.jpg
Merken-17.jpg
Merken-10.jpg
Merken-14.jpg
Merken-26.jpg
Merken-01.jpg
Merken-15.jpg
Merken-16.jpg
Merken-18.jpg
Merken-04.jpg
Merken-03.jpg
Merken-13.jpg
Merken-07.jpg
Merken-05.jpg
Merken-24.jpg
Merken-06.jpg
Merken-22.jpg
Merken-19.jpg
Merken-23.jpg
Merken-28.jpg
Merken-02.jpg
Logo ECJ.png
Name_Tekengebied 1.png
bottom of page